eladó lakások

ÉRTÉKÁLLÓ ZÖLD ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK VÁC BELVÁROSÁBAN

A PROJEKT LEÍRÁSA

A Piac Ház Vác belvárosában épül a Piac utcában, a váci főtértől 100 méterre. A Piac Társasház egy kompakt épület átgondolt lakás kialakítással nagycsaládosok és fiatal párok számára egyaránt, mely a kényelmes belvárosi élet igényeit szolgálja ki

LOKÁCIÓ

Vác belvárosának szívében, a Lyra Könyvesház mellett helyezkedik el a társasház, mely a központi mélygarázs terére néz. A váci főtér néhány lépésre, a Duna-part 5 perces, a vasútállomás 10 perces sétatávolságra helyezkedik el a projekt helyszínétől.

TÁRSASHÁZ

Beruházásunkban 7 db lakás és 1 db iroda épül 3 szinten (földszint, első és második szint). A lakásválaszték a 24nm-es garzontól a 90nm-es több hálós lakásig terjed. Fontos számunkra a fenntarthatóság, ezért hőszivattyúval oldjuk meg a társasház hűtés-fűtés igényét. Ez jelenleg az egyik legkorszerűbb megújuló energiaforrást előállító gépészeti megoldás. Továbbá a hőszivattyú kedvezményes tarifás áramot biztosít. A helyiségenként szabályozható mennyezeti hűtés-fűtés rendszerünk sok előnye mellett zajmentes és egészséges. A Piac Ház korszerű műszaki felszereltségének köszönhetően energiatakarékos, így alacsony rezsiköltséggel számolhatnak az ottlakók

Kattintson a képre a nagyításért!

LAKÁSOK

A földszinten egy iroda, az első és második szinten 7 db lakás helyezkedik el. Az első szinten 3 lakás kerül kialakításra. A második egyben a legfelső, városi panorámás szint, ahol 4 db lakás található. Ezek nagyrésze belső kétszintes, duplex lakás.

LAKÁSFELSZERELTSÉG

A lakásokat kulcsrakész állapotban adjuk át. A vételár tartalmazza többek közt a lakások villanyszerelvényeit (pl. dugaljak, kapcsolók, stb.), szanitereit, a beltéri ajtókat, a hideg- és melegburkolatokat, melyek részben választhatók. A konyhabútor és világítótestek azonban nem képezik a vételár részét. Minden erkélyt üvegkorláttal vagy mellvédfallal látunk el. A lakásokat biztonsági bejárati ajtóval zárjuk le. Nagy üvegfelületű, háromrétegű műanyag nyílászárókat építünk be, melyeket minden hálószobában redőnnyel és szúnyoghálóval egészítünk ki.

BEÁLLÓK ÉS TÁROLÓK

A lakásokhoz vásárolható nagy belmagasságú, földszinti, fedett beálló.

KIVITELEZÉS BEFEJEZÉSE

2023. március

Kattintson a képre a nagyításért!

FINANSZÍROZÁS

A lakások zöld hitelre alkalmasak a társasház kedvező műszaki paramétereinek köszönhetően (kevesebb, mint 80 kWh/m2/év), így 2,5%-os fix kamatozású kedvezményes hiteligénylésre is van lehetőség akár 25 éves futamidőre (a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja keretei közt).

ÉRTÉKÁLLÓ ZÖLD ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK VÁCOTT A DUNÁNÁL

A PROJEKT LEÍRÁSA

A Zöld Duna Társasház a Dunakanyar szívében, Vácott épül zöld övezetben, a Duna-parttól 200 méterre. A térségben ritkaságszámba megy, ha újépítésű, zöld panorámás, liftes, mélygarázsos társasház épül minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezében, korszerű gépészeti megoldásokkal. Mindez egy helyen megtalálható a Zöld Duna Társasházban.

Kattintson a képre a nagyításért!

LAKÁSÁRAK

LOKÁCIÓ

A társasház helyszíne a váci Kőhíd utca és a Hálóköz által határolt madárcsicsergős, fás-füves zöld terület egy kisebb része, mely régóta építési magánterület. Az épület könnyen megközelíthető a 2-es főútról és az M2-es autóútról egyaránt. Az M0-ás körgyűrű autóval 20-25 perc alatt, a Városliget 30-35 perc alatt elérhető a társasháztól. 3 perces sétatávolságon belül található a bicikliút, a Buki horgásztó és mellette a Duna-part, játszótér, buszmegálló, élelmiszerbolt, söröző. A környék jól kiépült, a társasházat körülölelő zöld övezet mégis csendes, békés hangulatot áraszt. A közelben helyközi és távolsági buszok közlekednek, így könnyen megközelíthető több óvoda, általános és középiskola, illetve a sportcsarnok. Biciklivel 8-10 perc alatt elérhető a belváros. Nagymaros és Zebegény közvetlenül megközelíthető a társasház előtt futó EuroVelo 6-os kerékpárútról, míg dél irányában Újpesttel köti össze Vácot a bicikliút. A Dunakanyar festői partszakaszán kívül kedvelt turisztikai célpont a térségben a Börzsöny hegység, mely autóval kb. 20 percre fekszik a Zöld Duna Társasháztól.

Kattintson a képre a nagyításért!

TÁRSASHÁZ

Beruházásunkban 39 lakás épül 5 szinten (földszint, első-második-harmadik emelet és a legfelső penthouse szint). A lakásválaszték a 28nm-es garzontól a 140nm-es, nagy tetőteraszos penthouse-ig terjed. A lakások kialakításában különös hangsúlyt kap a természetközeliség. A fényes, tágas érzést és a zöld övezettel való kapcsolatot a nagy nyílászáró felületek és az üvegkorlátok erősítik. Fontos számunkra a fenntarthatóság, ezért hőszivattyúval oldjuk meg a társasház hűtés-fűtés igényét. Ez jelenleg az egyik legkorszerűbb megújuló energiaforrást előállító gépészeti megoldás. Továbbá a hőszivattyú kedvezményes tarifás áramot biztosít. A helyiségenként szabályozható mennyezeti hűtés-fűtés rendszerünk sok előnye mellett zajmentes és egészséges. A Zöld Duna Társasház korszerű műszaki felszereltségének köszönhetően energiatakarékos, így alacsony rezsiköltséggel számolhatnak az ottlakók.

LAKÁSOK

A lakások többsége a földszinten kertkapcsolatos és/vagy teraszos, míg az emeleteken minden lakás nagy erkéllyel, a legfelső szinten tágas tetőterasszal rendelkezik. Minden szinten található 1 szobás garzon, illetve 2, 3 és 4 szobás lakás (ezek mindegyikében a nappali az egyik szoba, a többi hálószoba). Ezáltal fiatal pároknak és többgyermekes családoknak egyaránt elérhető a megfelelő méretű és szobaszámú lakás. A hatékony alaprajzi elrendezés, a nagy erkélyek, a zöld panoráma és a nyugodt környezetnek köszönhetően akár otthoni irodaként (home office) is funkcionálhatnak a lakások. Lifttel minden szint (mélygarázstól a penthouse szintig) közvetlenül elérhető, így minden korosztály számára könnyen megközelíthető valamennyi lakásunk.

LAKÁSFELSZERELTSÉG

A lakásokat kulcsrakész állapotban adjuk át. A vételár tartalmazza többek közt a lakások villanyszerelvényeit (pl. dugaljak, kapcsolók, stb.), szanitereit, a beltéri ajtókat, a hideg- és melegburkolatokat, melyek részben választhatók. A konyhabútor és világítótestek azonban nem képezik a vételár részét. Minden erkélyt üvegkorláttal és mellvédfallal látunk el, így nyitott és egyben zárt egységként funkcionálnak. A lakásokat biztonsági bejárati ajtóval zárjuk le. Nagy üvegfelületű, háromrétegű műanyag nyílászárókat építünk be, melyeket minden hálószobában redőnnyel és szúnyoghálóval egészítünk ki.

BEÁLLÓK ÉS TÁROLÓK

Minden lakáshoz vásárolható teremgarázs vagy felszíni beálló, illetve tároló helyiség. A széles teremgarázshelyek kialakítása lehetővé teszi a kerékpártárolást is.

KIVITELEZÉS BEFEJEZÉSE

2023. december

Kattintson a képre a nagyításért!

FINANSZÍROZÁS

Minden lakás zöld hitelre alkalmas a társasház kedvező műszaki paramétereinek köszönhetően (kevesebb, mint 80 kWh/m2/év), így 2,5%-os fix kamatozású kedvezményes hiteligénylésre is van lehetőség akár 25 éves futamidőre (a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja keretei közt).

A kedvező Duna-közeli lokáció, a korszerű műszaki felszereltség, a lift, a mélygarázs és a megbízható beruházónak köszönhetően értékálló befektetés lakást vásárolni nálunk, a Zöld Duna Társasházban.