LEGFRISSEBB REFERENCIÁINK

MINDEN LAKÁS ELKELT

Tabán Villák 2021

A Tabán Villák  a váci főtér és a Duna közé eső történelmi belváros egy csendes, hangulatos, macskaköves utcájában, a Tabán utcában helyezkednek el. A mintegy 1100 m2-es területen négy  egymástól különálló házat építettünk, melyek mindegyikében két-két lakás került kialakításra; az emeleten fényes, tágas teraszokkal, a földszinten saját kertrészekkel.

MINDEN LAKÁS ELKELT

Lovarda Kert 2020

A Lovarda Kert  lakásai Vác csendes, belvárosi, ugyanakkor kertvárosi övezetében helyezkednek el a Könyvtár mögötti területen, melyet a helyiek Lovardának neveznek az ott álló, egykor lovardaként funkcionáló épület miatt. Az épület földszintjén egy kertkapcsolatos, az emeletén kettő tágas, erkélyes lakás kapott helyet.

MINDEN LAKÁS ELKELT

Budapesti főút 2020

A Lovarda Kert második üteme a Budapesti főút felőli oldalon álló, felülnézetből U alakú épület. A hagyományos városképet szem előtt tartva megőriztük a Főút felőli homlokzat belvárosra jellemző eredeti jellegét. Az épület földszintjén két kertkapcsolatos, a tetőterében egy tágas, erkélyes és egy kis garzon lakás kapott helyet.  

MINDEN LAKÁS ELKELT

Pálffy Kert 2020

A Pálffy Kert egy modern mini-lakópark, mely Vác csendes kertvárosi övezetében található, sétatávolságra a belvárostól, valamint a busz- és vasútállomástól. A mintegy 2600 m2-es területen a környék zöld, szellős jellegét megőrizve négy családi házat, két ikerházat és két nagy lakást építettünk fel saját kerttel, parkolóval.

MINDEN LAKÁS ELKELT

Karcsú Ház 2019

A  Karcsú Arzén utca és a Csávolszky József utca sarkán egy napfényes, tágas társasházat építettünk fel. A Karcsú Ház kilenc lakása nagyméretű erkélyeket és teraszokat kapott, hogy a sűrűn beépített belvárosban természetközeli, kényelmes mindennapokat élhessen minden ottlakó. 

MINDEN LAKÁS ELKELT

Liszt Ferenc sétány 2018

A társasház a váci Duna-parton helyezkedik el a Barabás utca és a Mátyás lépcső ölelésében, a börtön szomszédságában. A házban hat modern, napfényes lakás kapott helyet, melyek mindegyike tágas erkéllyel nyílik a Duna-partra.

RÓLUNK MONDTÁK