Piac ház projekt leírása

A PROJEKT LEÍRÁSA

A Piac Ház Vác belvárosában épül a Piac utcában, a váci főtértől 100 méterre. A Piac Társasház egy kompakt épület átgondolt lakás kialakítással nagycsaládosok és fiatal párok számára egyaránt, mely a kényelmes belvárosi élet igényeit szolgálja ki

LOKÁCIÓ

Vác belvárosának szívében, a Lyra Könyvesház mellett helyezkedik el a társasház, mely a központi mélygarázs terére néz. A váci főtér néhány lépésre, a Duna-part 5 perces, a vasútállomás 10 perces sétatávolságra helyezkedik el a projekt helyszínétől.

Kattintson a képre a nagyításért!

TÁRSASHÁZ

Beruházásunkban 7 db lakás és 1 db iroda épül 3 szinten (földszint, első és második szint). A lakásválaszték a 24nm-es garzontól a 90nm-es több hálós lakásig terjed. Fontos számunkra a fenntarthatóság, ezért hőszivattyúval oldjuk meg a társasház hűtés-fűtés igényét. Ez jelenleg az egyik legkorszerűbb megújuló energiaforrást előállító gépészeti megoldás. Továbbá a hőszivattyú kedvezményes tarifás áramot biztosít. A helyiségenként szabályozható mennyezeti hűtés-fűtés rendszerünk sok előnye mellett zajmentes és egészséges. A Piac Ház korszerű műszaki felszereltségének köszönhetően energiatakarékos, így alacsony rezsiköltséggel számolhatnak az ottlakók

LAKÁSOK

A földszinten egy iroda, az első és második szinten 7 db lakás helyezkedik el. Az első szinten 3 lakás kerül kialakításra. A második egyben a legfelső, városi panorámás szint, ahol 4 db lakás található. Ezek nagyrésze belső kétszintes, duplex lakás.

Kattintson a képre a nagyításért!

BEÁLLÓK ÉS TÁROLÓK

A lakásokhoz vásárolható nagy belmagasságú, földszinti, fedett beálló.

KIVITELEZÉS BEFEJEZÉSE

2023. március

FINANSZÍROZÁS

A lakások zöld hitelre alkalmasak a társasház kedvező műszaki paramétereinek köszönhetően (kevesebb, mint 80 kWh/m2/év), így 2,5%-os fix kamatozású kedvezményes hiteligénylésre is van lehetőség akár 25 éves futamidőre (a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja keretei közt).

Kattintson a képre a nagyításért!